کد خبر: ۳۱۷۴۵۳
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۸
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی:

ترامپ به هیچ قاعده‌ای حتی امضای خودش پا‌یبند نیست

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در دیدار دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان بر مشخص شدن جزئیات مشارکت شرکت آمریکایی در مسیر ارتباطی بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان تأکید کرد و در عین حال گفت که ترامپ به هیچ قاعده‌ای، حتی امضای خودش پا‌یبند نیست.
آرمن‌گریگوریان دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان که سفر یک روزه‌ای به تهران داشت، روز شنبه هشتم شهریورماه با سیدکمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی دیدار و درباره روابط دوجانبه، منطقه و بین‌المللی گفت‌وگو کرد. 
گریگوریان ضمن ابراز خرسندی از سفر به ایران، درباره توافقنامه پاراف شده در مورد صلح بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان اظهار داشت: تمامیت ارضی، حاکمیت ملی، مصونیت و خدشه‌ناپذیری مرزها، صلاحیت قضائی و اصل اقدام متقابل در این توافقنامه مورد تأکید قرار گرفته است.
وی افزود: کنترل مرزها و امنیت این مسیر ارتباطی نیز توسط نیروهای ارمنستانی انجام خواهد شد و تمام زیرساخت‌ها تحت نظر دولت ارمنستان خواهد بود.
دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان گفت که کشور متبوعش نسبت به خطوط قرمز ایران حساس است.
خرازی نیز منطقه قفقاز را بسیار مهم و مسائل آن را پیچیده توصیف کرد و اظهار داشت: ما حامی کشورهای مستقل بوده، برای هرگونه کمکی به ارمنستان آماده هستیم. همچنان‌که تاکنون نیز از استقلال و حاکمیت ارمنستان حمایت 
کرده‌ایم.
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی افزود: ما از توافق شما با جمهوری آذربایجان خرسندیم و از اینکه نظرات خیرخواهانه ایران در این توافق لحاظ شده است، خوشحالیم، اما درخصوص مشارکت شرکت آمریکایی در مسیر ارتباطی بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان باید جزئیات قرارداد مزبور روشن شود تا دقیقا مشخص شود که شرایط حاکم بر این مسیر چیست. البته باید در نظر داشت که ترامپ به هیچ قاعده‌ای، حتی امضای خودش پا‌یبند نیست.
خرازی تأکید کرد: ضروری است در این خصوص رایزنی مستمر بین دو کشور ادامه یابد.
وی همچنین همکاری‌های اقتصادی و کریدورهای مواصلاتی، به خصوص کریدور شمال- جنوب را برای هر دو کشور و منطقه بسیار حیاتی دانست.